Luonnollinen siivousmenetelmä

Biohajoava siivoussuihke.

Siivoussuihkeen ohje:

Raasta n. 1 tl- 1 rkl siivoussaippuaa. Sujauta raaste suihkepulloon ja kaada n 500 ml kuumaa vettä hanasta päälle. Sekoita ja odota n. 5 minuuttia. Suihke on valmista käytettäväksi. Käytä valmis suihke n. kuukauden sisällä, se ei sisällä säilöntäaineita.

Käytä 1 tl raastetta kevyeen likaan ja 1 rkl hankalampaan likaan.

Siivoussuihkeen käyttökohteita:

Pölyjen pyyhintä: suihkuta pyyhittävälle pinnalle tai siivousliinaan ja pyyhkäise liinalla.

Tahroille: Suihkuta tahralle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Pyyhi kostealla liinalla pois.

Kylpyhuoneessa: Suihkuta altaaseen ja Wc-altaan pinnoille. Anna vaikuttaa hetki ja pyyhi sienellä tai hankaa hankaussienellä. Kovempaan likaan: hiero hankaussientä suoraan siivoussaippuaan ja hankaa pintaan.

Pinttyneisiin patoihin ja kattiloihin: Suihkuta suoraan likaan ja anna vaikuttaa 10-30 min. Harjaa pois ja huuhtele.

pin, laundry, hang-4958169.jpg

Herkkäihoisen pyykkipulveri

1 dl siivoussaippuaraastetta

½  dl suolaa

3 dl ruokasoodaa.

Raasta SoapAnna palaa ja anna raasteen kovettua muutama päivä. Sekoita sitten sooda ja suola ja pyykkipulveri on valmis. Lisää n. 1 rkl koneelliseen pyykkiä. Toimii myös käsipyykissä. Pesulämpötilat 40-90 astetta. 

 

cover, plate, cutlery-3964032.jpg

Keittiön siivous:

Hanat, altaat ja tasot: Hiero siivoussaippuaa siivousliinaan tai hankaussieneen ja pyyhi pinnat, huuhtele tarvittaessa. Siivoussaippua irrottaa kovankin lian tehokkaasti. Hankalat tahrat kannattaa liottaa ensin siivoussaippuasuihkeella.

Jääkaapin siivous: Tyhjennä kaappi elintarvikkeista ja hyllyistä. Suihkuta siivoussaippuasuihketta jääkaapin pinnoille ja anna liota 5 –30 minuuttia. Pyyhkäise siivoussaippuaa kosteaan siivousliinaan ja pyyhi jääkaappi. Huutele tarvittaessa. Pese jääkaapin tasot siivoussaippuaan pyyhkäistyllä pesusienellä.

Käsitiski: Pyyhkäise pesusientä tai tiskiharjaa siivoussaippuaan. Pese astia ja huuhtele. Isompaan tiskimäärään: Laske vettä altaaseen liottaen siinä samalla siivoussaippuapalaa. Voit lisätä saippuan myös raasteena. Liota astioita hetki, pese harjalla ja huuhtele. Muista että puhtauteen ei tarvita vaahtoa.

Pohjaan palaneet pannut, pinttyneen kattilat. Suihkauta siivoussaippuasuihketta astioihin niin että tahrat kostuvat kunnolla. Peitä pata kannella mikäli mahdollista liotuksen tehostamiseksi. Anna vaikuttaa 5-30 minuuttia ja pesaise lika helposti pois.

Uuni: Tee vahva siivoussaippuasuihke eli 1 rkl raastetta ja pullo täyteen kuumaa vettä. Suihkuta suihketta jokaiselle pinnalle ja anna vaikuttaa 30 minuuttia-1 vuorokausi lian pinttyneisyydestä riippuen. Hiero siivoussaippuaa hankaussieneen ja hankaa uunin pintoja. Huuhtele.

 

Kylpyhuoneen ja saunan siivous:

 

Tee siivoussuihke ja suihkuta sitä kaikille pestäville pinnoille. Anna vaikuttaa hetki. Ota sitten hankaussieni tai siivousliina ja kastele se. Pyyhi vähän siivoussaippuaa sieneen ja hankaa tahraiset kohdat. Pyyhi lopuksi kostealla liinalla pestyt pinnat, huuhtele vedellä tarvittaessa.

Ikkunoiden ja peilien pesu: Tee siivoussaippuasuihketta ja suihkuta pestävälle ikkunalle. Pese ikkuna liinalla, kuivaa kuivaimella, huuhtele vielä kerran kostealla liinalla, kuivaa kuivaimella ja pyyhi reunat kuivaksi.

Saunan lauteet: Laita siivoussaippuaraastetta ämpäriin ja kuumaa vettä päälle. Annostele tätä siivousainetta lauteille hieroen juuriharjalla tai siivoussienellä. Kovaan likaan hiero SoapAnnaa suoraan juuriharjaan ja hankaa lauteita. Huuhtele lopuksi hyvin vedellä. Nauti kirkkaista ja raikkaista lauteista.

 

clothesline, summer, nighties-804811.jpg

Tekstiilihuolto

Tahrat huonekaluissa: Pyöräytä kosteaa liinaa siivoussaippuaan, hankaa tahrat ja huuhtele tarvittaessa kostealla liinalla.

Tahrat vaatteissa. Kastele tahra ja hiero siivoussaippuaa tahraan. Anna vaikuttaa n. puoli tuntia ennen varsinaista pesua.

Likaiset jalkineet: Hiero Soap Anna siivoussaippuaa kosteaan siivousliinaan, hankaa jalkineista lika ja tahrat pois, huuhtele kostealla liinalla. Anna kuivua ja suojaa jalkine materiaalin mukaisesti.

Pyykinpesupulveri: Ohjeesta tulee n. 500 g pyykinpesupulveria, mikä riittää n. 30 koneelliseen pyykkiä. Raasta Soap Anna siivouspalaa raastimella. N. puolet siivoussaippuasta riittää. Anna raasteen kuivua lautasella n. vuorokausi. Sekoita yhteen 1 dl Soap Anna raastetta, ½ dl suolaa ja 3 dl ruokasoodaa. Sekoita pulveri yhteen. Käytä n. 1 ruokalusikallinen koneelliseen pyykkiä. Pesulämpötilat 40-90 astetta.

Matonpesu: Kastele matto, hiero SoapAnna palaa suoraan mattoon, pese juuriharjalla ja huuhtele. SoapAnnalla mattojen pesu on turvallista vesistölle, mutta pese matot silti kuivalla maalla ja valuta niistä lähtevä lika maahan, matoista irtoava lika saattaa vaikuttaa vesistön rehevöitymiseen.

 

Ryhdy Soap Anna siivoussaippuan jälleenmyyjäksi.

Soap Anna siivousmenetelmä alkaa kiinnostamaan yhä useampia. 

 

Soap Anna siivoussaippuaa saa jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Jos sinä haluat ryhtyä jälleenmyymään tätä pikkujättiläistä, lähetä meille sähköpostia tai jätä yhteydeottopyyntö. Palaamme sinulle takaisin muutaman päivän sisällä. 

Soap Anna siivoussaippuaa valmistaa Elsan Ekopaja/ Tiipakka Oy Heinolassa. Voit ostaa suoraan valmistajalta verkkokaupastamme www.elsanekopajanpuoti.com tai tehtaanmyymälästä Heinolasta osoitteessa:

Vuohkalliontie 9, 18200 Heinola.

8 Years Experience

5 Star Rating

Quick Turnaround

Dedicated Support